CONTROL DE PLAGUES

Solucions ràpides, segures i efectives en l'eliminació de plagues (rates, paneroles, tèrmits, coloms, corc...)

 Control de plagues
control de plagues contacte eliminacio plaguess control de plagues control de plagas control de plagues
Home | EMPRESA | serveis | blog | Ibertest | Videoteca | Carnet DDD | Contacte
 Control de plagues

Paneroles. Eliminar plagues de paneroles

Vostè està aquí: Página d'iniciServeis →Paneroles→ Característiques

 
control de plagues
 

 
control de plagues
 

CARACTERÍSTIQUES DE LES PANEROLES

Les paneroles són insectes que s'inclouen dins de l'ordre dels Dictiòpters, i que es divideixen en aquests dos sub-ordres: els Mantoideus (pregadeus) i els Blatáridos (paneroles).

Caracteristiques paneroles Caracteristiques paneroles paneroles

Es coneixen al voltant de 3.500 espècies de blatàrits, els quals 19 tenen molta importància per la salut humana, i d'aquestes només 7 es poden considerar realment una plaga.

Podem dir que a Espanya només es troben 3 tipus de paneroles que representen un problema: la Blattella germànica (cuca del cafè), la Blatta orientalis (cuca negra), i des de fa uns anys la Periplaneta americana (cuca roja). Tanmateix s’ha detectat fa poc temps la presència d’un panerola invasora, la Supella longipalpa (cuca de bandes marrons), similar a la germànica però amb comportament menys gregari i més habitual de parts altes dels habitacles (cerquen temperatura).

La forma general d'una panerola és familiar per a tots nosaltres. Aquestes són ovalades i amb el cos aplanat, que permet escórrer-se en tot tipus d'esquerdes i racons insignificants per ser un humà.

Un pronòtum (coberta amb escut) es projecta cap endavant sobre el seu cap; les seves parts bucals són del tipus del mastegador i estan orientades cap baix i lleugerament cap a la part posterior del seu cos.

Amb les seves potes llargues i espinoses poden córrer ràpidament sobre la majoria de les superfícies. Uns coixins especialitzats en el tars els hi permet escalar fàcilment per les finestres o caminar pel sostre.

La majoria de paneroles són d'origen tropical i sub-tropical, i viuen generalment a l'exterior. Són actives principalment pel vespre, temps en el que busquen l'aliment, aigua i parella.

Poden veure's durant el dia, especialment quan existeix una elevada població de les mateixes, o quan aquesta població existent, es sotmet a una altre forma de pressió (com la falta d'aliment o aigua).

Les paneroles generalment prefereixen un ambient humit, i moltes espècies també prefereixen un ambient amb un alt grau de calor.Paneroles