CONTROL DE PLAGUES

Solucions ràpides, segures i efectives en l'eliminació de plagues (rates, paneroles, tèrmits, coloms, corc...)

 Control de plagues
control de plagues contacte eliminacio plaguess control de plagues control de plagas control de plagues
Home | EMPRESA | serveis | blog | Ibertest | Videoteca | Carnet DDD | Contacte
 Control de plagues

Paneroles. Eliminar plagues de paneroles

Vostè està aquí: Página d'iniciServeis →Paneroles→ Comportament

 
control de plagues
 

 
control de plagues
 

Comportament paneroles

Els hàbits de comportament varien d'una espècie a un altre però totes tenen una característica en comú: estan especialment adaptades a sobreviure amb èxit dins dels àmbits humans.

Plaga paneroles Paneroles paneroles

Les paneroles es desenvolupen per metamorfosi gradual que consta de tres mudes o estadis: ou, nimfa i adult. La femella produeix una càpsula amb ous en forma de moneder anomenat ooteca, el qual conté dos fileres d'ous.

Les nimfes eclosionen de l'ooteca raspant per així poder fer una obertura al llarg de la part superior de la càpsula. Quan ho aconsegueixen, emergeixen les petites nimfes per iniciar una nova vida.

Les nimfes generalment són iguals a l'adult pel que fa a l'aparença i comportament, però són més petites, no tenen ales, i de manera freqüent tenen un color diferent.

Les nimfes recent canviades d'estadi són blanques, però s'aniran enfosquint a les poques hores de néixer.

Algunes persones creuen que aquests individus recent mudats són "paneroles albines". les nimfes passen per diferents mudes, de fet a l'última muda és quan es formen les ales i es diferencien els sexes. Les ales dels adults poden ser llargues i funcionals, o molt curtes i gairebé inexistents.

En algunes espècies els mascles tenen ales, però les femelles només tenen vestigis.. Els adults poden volar o no, depenent de les espècies i de factors ambientals.

Les paneroles són omnívores i dins de l'àmbit domèstic s'alimenten de qualsevol tipus de restes, tot i la seva preferència pels materials amb fècules, les substàncies dolces i els productes càrnics.

També poden menjar molts d'altres materials, des de paper d'empaperar partes, fins a pedaços de roba.


paneroles