CONTROL DE PLAGUES

Solucions ràpides, segures i efectives en l'eliminació de plagues (rates, paneroles, tèrmits, coloms, corc...)

 Control de plagues
control de plagues contacte eliminacio plaguess control de plagues control de plagas control de plagues
Home | EMPRESA | serveis | blog | Ibertest | Videoteca | Carnet DDD | Contacte
 Control de plagues

Eliminar rates i ratolins, desratització

Vostè està aquí: Página d'iniciServeis →Rates i Ratolins→ Dubtes Freqüents

 
control plaga
 

 
control de plagues
 

DUBTES FREQUENTS DE RATES I RATOLINS

  1. Són perilloses les rates?
  2. Fan efecte els raticides o ja estan immunitzades a aquests?
  3. Què són els anticoagulants?
  4. Hi ha risc accidental d'intoxicació?

Faci'ns una pregunta

Són perilloses les rates?

Les rates són éssers vius que acostumen a viure en llocs poc transitats i en moltes ocasions en lloc on la higiene és força escassa, com per exemple la xarxa de clavegueram.

Amb això volem dir que aquestes són vectores de malalties, i per tant poden transmetre'n de diverses. Tot i això, hem d'esmentar que si no som atacats directament per una d'elles és difícil que ens puguin transmetre malalties.

Fan efecte els raticides o ja estan immunitzades a aquests?

La majoria de matèries actives que es fan servir són de segona i tercera generació, per tant molt noves i amb molt poc risc de que facin resistències.

Hem de saber que els raticides estan pensats pels rosegadors en general, i dins de cada nova generació es poden produir resistències. Tot i que tot això també ens pot passar als humans quan prenem el mateix medicament, ja que aquest no ens farà el mateix efecte si abusem d'ell o no prenem el més indicat per la nostra dolència; haurem doncs de canviar de matèria activa, no pas de marca comercial.

Què són els anticoagulants?

Els anticoagulants són matèries actives que impedeixen la coagulació de la sang.
Els rosegadors com qualsevol ésser viu de sang calenta tenen milers de ferides microscòpiques, ja sigui als pulmons, ronyons, etc...i l'anticoagulant el que fa és impedir el tancament d'aquestes ferides, o millor dit la coagulació d'elles.

El rosegador mor dessagnat interiorment però sense patir, i la seva mort es produeix en el termini de 3 o 4 dies, depenent de la dosi i la matèria activa..

Aquest temps de transició entre la ingesta i la mort fa dubtar als rosegadors. Incidir també que les dosis estan estudiades per a rosegadors de 500 gr. aproximadament. Així doncs, una ingesta accidental amb efectes greus seria poc probable per l'ésser humà.

Hi ha risc accidental d'intoxicació?

Per regla general, els tècnics en control de plagues estan capacitats per realitzar els tractaments químics, tot i això hem de pensar que l'ésser humà s'equivoca, i és per aquest motiu que els raticides que s'utilitzen estan compostos amb una substància que s'anomena “BITREX” que és un repel·lent humà.

Aquesta substància de gust potencialment amarg evita la ingesta accidental de persones, en especial de nens i alguns animals domèstics.

També existeixen altres mètodes com la col·locació de porta-esquers de seguretat (molt utilitzats en llars d'infants o zones de risc).

 
 
ControlDeplagasRatasyRatones